Kas pieejams šajā sadaļā?

Sadaļa "Kosmiskās sarunas" piedāvā aizraujošu ceļojumu uz zināšanām par mazāk pētītām tēmām.

Šī sērijas iepazīstinās Tevi ar dažādiem aspektiem, sākot no izpratni un attiecību veidošanu ar jaunās paaudzes bērniem līdz kontaktiem ar citām civilizācijām un ceļojumiem astrālī.

Tāpat sadaļa sniedz ieskatu biolauka tīrīšanā, Ākašas hronikās un daudzās citās tēmās, kas paplašinās tavu apziņu un izpratni par kosmosu un tā ietekmi uz mūsu dzīvēm.

Katra sērija ir veltīta atšķirīgai tēmai, nodrošinot plašu informācijas spektru un iespēju iegūt dziļāku izpratni par katru no tām.

Noskaties un uzzini:


Padalies zemāk komentārā ar savām sajūtām un, kurš video visvairāk uzrunāja.

Spēkā un iedvesmā,
Jānis un Inta



Visi video materiāli ir paredzēti tikai informācijas un izglītības nolūkiem. Tie nav paredzēti, lai aizstātu medicīnas speciālista vai kvalificēta veselības aprūpes sniedzēja norādījumus, tai skaitā par fiziskām, garīgām un ar veselību saistītām problēmām un jautājumiem.

Šajos video izklāstītie viedokļi ir tikai izglītošanas nolūkos.

Dzīves Virsotne neiesaka nekādus konkrētus produktus, pakalpojumus, praksi, dzīvesveidu, uztura izmaiņas, padomus vai citas tēmas, kas tiek paustas šajos video.

Video paustie personu uzskati un viedokļi ne vienmēr atspoguļo Dzīves Virsotnes un tās sadarbības partneru pārstāvētos uzskatus un redzējumu.

Pabeigt un turpināt  
Diskusija

0 komentāri